Причини за не използване на общ автомобил

Един от най-често цитираните причини за не използване на общ автомобил е „това не е достатъчно гъвкава“. Повечето хора смятат, че съвместното ползване на автомобили нужди да се осъществи всеки ден – сутрин и вечер – пет пъти седмично. Това просто не е вярно! Да, всички ние да доведе зает живот и от време на време имаме нужда от нашите превозни средства по време на деня или след работа, но ангажименти автопулове могат да бъдат управлявани в съответствие с индивидуалните нужди. Можете да Споделено пътуване веднъж седмично, два пъти в месеца, можете да Споделено пътуване до работа с един човек и дома с друг, можете да вземете автобус за работа през нощта и съответния дом. Както графици се променят, може да добавите или премахнете Споделено пътуване ден да си график. Макар че има някои хора, които Споделено пътуване всеки ден, нашето изследване ни казва, че средната група се състои от 2.3 души общо ползване на автомобили 2-3 дни в седмицата.

стратегия на Канада климат включва намаляване на емисиите на парникови газове с 17% до 2020 г. Всеки канадски има роля в постигането на тази цел. Ние не може да постави тази отговорност единствено на раменете на правителството. Канадски пътуват само толкова, колкото 80% от времето. Чрез извършване на съвместното ползване на автомобили само # 1DayAWeek, вашите емисии личен транспорт могат да бъдат намалени толкова, колкото 20% … плюс ще бъде намаляване на задръстванията и добавените емисиите, свързани с работа на празен ход в движение!

Споделено пътуване Week 2016 ще се проведе октомври 17-21. Разберете как можете да участвате и да влезе в нашия Споделено пътуване Седмица награди. Безплатна Споделено пътуване съвпадение също е на разположение, така че отделете няколко минути, за да проучи възможностите си. Намаляване на емисиите може да бъде много по-лесно, отколкото си мислите. Това е (определено) се охлади до басейна!